Elállás joga

Az elállási jogról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezik.

 

Ki élhet az elállási joggal?

 

- A fogyasztónak minősülő vevő (Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és egyéb jogi személyek nem)
- Interneten vásárló vevő (Az üzletünkben vásárló személy nem, csak abban az esetben, ha azt online megrendelés előzte meg és személyes átvételt kért)

 

Mennyi időn belül élhet az elállási joggal?

 

Az áru átvételét követő 14 naptári napon belül.

 

Mi a teendő, ha szeretne elállni a vásárlástól?

 

Kérjük, írásban az [email protected] e-mail-címen jelezze felénk a megrendelésszámmal vagy számlaszámmal és küldje vissza nekünk saját költségén a terméket vagy hozza be a 1027 Budapest Varsányi Irén u. 17 (Hajszervíz Fodrászkellék))  alatt lévő üzletünkbe a kapott számlával (ha kapott, akkor jótállási jeggyel) együtt H-P:9-18 h-ig

 

Milyen esetekben nem érvényesíthető elállási jog?

 

- Sérült, műszaki hibás, hiányos tartalmú termékek
- Számla vagy jótállási jegy hiánya
- Higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek, pl. szőrtelenítő, borotva, hajnyíró, szakállvágó, orr- és fülszőrzetnyíró, hajvágó olló, hajvasaló, hajszárító, hajsütővas, fésű, hajkefe, dezodor, sampon, tusfürdő, kondicionáló, parfüm, dekor- és ápoló kozmetikumok (A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható terméket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást illetve a rajta lévő védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis láthatóan még nem vette használatba)
- Üzletünkben történő olyan vásárlás esetén, amelyet nem előzött meg online megrendelés leadása

 

Mikor és hogyan történik a vételár visszautalása?

 

A vételár visszafizetése 30 napon belül történik a vevő által megadott bankszámlaszámra. Postai úton lakcímre nem küldünk pénzt.

 

Üzletünk elérhetőségei:


Hajszervíz Fodrászkellék

1027 Budapest, Varsányi Irén u. 17 (A Széna térnél)
M: +36 70 676 5050
E-mail: [email protected]

Nyitvatartás:
H-P: 9-18 h