L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Resurfacing hajban hagyható balzsam, 150 ml

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Resurfacing hajban hagyható balzsam, 150 ml
Megtekintve: 928 Gyártó: Loreal Professionnel
Típus: LP883
Elérhetőség: Rendelhető
3.990 Ft Nettó: 3.990 Ft
Menny.: Kosárba

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Resurfacing hajban hagyható balzsam, 150 ml

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier Resurfacing hajban hagyható balzsam, 150 ml

- Kiemeli a szőke haj árnyalatainak szépségét
- Sérült, gyakran szőkített hajra ajánljuk a használatát
- Hajhan hagyható krém, amely hatékony hővédelmet nyújt 230 ° C-ig
- Helyreállítja a haj természetes fényét
- Használatával a haj puha, erős és fényes lesz
- Az Acai bogyókból származó polifenolok intenzíven táplálja és hidratálja a hajat
- Teljes hosszában erősíti a hajszálakat és megóvja a hajat a káros UV sugárzástól
- Nem nehezíti el a hajat
- Növeli a haj rugalmasságát és kezelhetőségét
- Megakadályozza a haj szöszösödését
- Valamennyi típusú szőke hajra ajánlott

Használata:
- Melegítsen fel ​Kis mennyiséget a tenyerében
- Vigye fel a megmosott, törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre
- Szárítsa meg, vasalja ki és formázza a hajat tetszés szerint

Összetétele:
Aqua (Water, Eau) – Quaternium-87 – Dimethicone – Cetearyl Alcohol – Amodimethicone – Phenoxyethanol – Polyquaternium-37 – Dimethiconol – Propylene Glycol – Dicaprylate/Dicaprate – Trideceth-5 – Steareth-20 – Cetyl Hydroxyethylcellulose – Glycerin – PPG-1 Trideceth-6 – Trideceth-10 – Benzyl Salicylate – Chlorhexidine Digluconate – Benzyl Alcohol – Linalool – Sorbitan Oleate – Limonene – Acetic Acid – Hydroxycitronellal – Citronellol – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Tocopherol – Alpha-Isomethyl Ionone – Eugenol – Cinnamyl Alcohol – Parfum (Fragrance)

Kiszerelés: 150 ml

Legyen Ön az első, aki véleményt készít!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye:Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: